Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2013 14:08 - Принципът на Питър или ниво на компетентност.......
Автор: fproect Категория: Политика   
Прочетен: 429 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.07.2014 16:28


Ретроспекция на написаното от мен преди  1 година.

С прискърбие констатирам че съм бил прав 




Тезата е основана на Великия принцип На Питър ............Ниво на компетентност .......дали е .....готов за премиер или сме... поставили ....Леля Пена старателната ...Санитарка ......за шеф на болницата...........сиреч той е супер финансист но калпав управленец......на ниво фин. министър ......... с харизани шансове да представя... управлява и спасява...нацията.
Тезата ми е че пак не са го обмислили както трябва и някой е откраднал пари, и по точно :
1. Цялата хронология на събития от началото на предизборната кампания и след това предполага ,че е платено на анализаторски и планиращи структури ...разузнавания и оперативни служби ..чужди или частни . Грешка е да се предполага че са наши ..много е рисковано.. освен ако са частни.
2. Грешка по атаката ...... Реваншизъм ........ никой вече не се друса на темата ...предните са виновни.......хората искат идеи ..срокове и резултати.
3. Тоя Глиган ....Пеевски....рожба и репродукция на прехода... в истинския и извратения му вариант. Майка ............партийна кариера и отде е минал....разорано...и нищо поникнало...... абе ГЛИГАН.Ух на мама ..........Нереза..... Решителен и съсредоточен в целта.......като разглезен ГЛИГАН.
4. НЕГОТОВНОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ............ липса на капацитети и политически интриги рапри и зависимости.
5. РЕВАНШИЗЪМ ....... Станишев излезе от детската градина.... и почна да си отмъщава на батковците.........дето са го карали ...да им гони топките.....
Велико хрумване ...Орешарски ...даващо споко на нация и опозиция..... и осиране ...напомня ми Балканската и междусъюзническата война........ и осирането на царя. Туй хлапе требе да се изпрати в ЕВРОПА ...ДА ГИ ОГЛАВЯВА....БЕЗ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ .....
6. ДПС и  Доган .......... Непонятен език на изразяване( Местан) на човек .... зависим ...и с комплекси ...старае се да бъде супер модерен ..все едно сме на лекция на изкуствоведи обясняващи идееите в творчеството на .......неизвестен модернистки художник.............  никой нищо не разбира но кимат ..за да не изглеждат глупаво.......
Доган е първичен ............ откровен и саркастичен ...но деструктивен и пагубен за нацията като политик .......той е издъка на неудачен калем.... лоша присадка.... а може би и вече излишна ..не зная.... но във всички случаи ..много опасен човек...изживяващ се като държавник ....и повярвайте ми той наистина го мисли.
7. БСП .....като национално нужна партия да вземе да си направи клизма и саомоочисти от вредни за организма на нацията паразити.
8. ... Смях в залата... Парламента щял да почива през лятото..много са се наработили.....той кораба потъва а плъховете се готвят да сменят гемия на яхта......ОТВРАТ....срамувам се.

ИЗВОДИ

Не е нормално гайдар да дирижира духов оркестър......... и глиган ...горско стопанство.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fproect
Категория: Бизнес
Прочетен: 10097
Постинги: 11
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930